Karitsat

Kaikki karitsat väriin ja sukupuoleen katsomatta 150 € / kpl + alv 23%. Sukuselvät suomenlampaat ultrataan ja elävä EUROP -arvostellaan ProAgrian Lammasneuvojan toimesta. Keväällä syntyvien karitsoiden iskäpässeinä suomenlampaat ruskea (valkoisin merein)  33. Ouramon Himalaja sekä musta (valkoisin sukin ja kasvojen pandakuvioinnin) 59. Fantom.

Myytävänä myös sukuselvä suomenlammasuuhi (Tukalan) Bonbon, valkoinen, ikää n. 2 vuotta, jättänyt meille upean uuhikaritsan (syntyneistä karitsoistamme paras lihantuotantoindeksi) ja on tälläkin hetkellä tiineenä. Erinomainen emä, todella voimakkaat emonvaistot. Myydään uuteen kotiin vieroituksen jälkeen, eli kesälaidunkauden alussa tai mielellään vähän ennen. Luonteeltaan erittäin kiltti, kesy ja rohkea, ihmistä kohtaan todella mukava ja lupsakka uuhi, erittäin helppo käsitellä ja hoitaa mm. kerintä sujuu ihan vain kaulapannasta paikoilleen kytkien. Turkistyyppinen villa. Myydään vain ja ainoastaan siitä syystä, että puskee (laumanvartija)koiraa, eikä tästä syystä sovellu meille. Vain hyvään kotiin mielellään siitosuuheksi, hyvä suku, ei missään nimessä pataan tms.! Hinta 200 € + alv 23 %

Myydään myös 5 kappaletta valkoisia vuosikkaita uuhia, suomenlampaita (ei sukuselviä, rotukoodit SZ4), esimerkiksi lemmikiksi tai kotitarvesiitokseen. Ei pataan! Ovat tällä hetkellä tiineenä, myydään vieroituksen jälkeen vaikka suoraan kesälaitumelle. Kilttejä, kesyjä, helppoja käsitellä, tottuneet koiriin ja niille ystävällisiä, myydään koska pyrimme siirtymään täysin sukuselviin suomenlampaisiin. Jos kaikki pääsevät samaan, hyvään ja pysyvään kotiin, edullisesti könttähinnalla kaikki 5 yhteensä 200 € + alv 23 %

Kuulumme lammastarkkailuun, scrapieseurantaan (ok) ja status MV1

Taljat

Muutama pitkävillainen valkoinen talja vielä varaamatta, saapuvat keväällä 2011, oman tilan tuote. Koristeeksi, sisustukseen, matoksi, vauvan pulkkaan, nivelvaivaiselle kissalle tai koiralle pediksi. H. 85 € / kpl (sis. alv 23 %)

Langat

Lähdössä kehruulle (valmiit langat saapuvat keväämmällä) villoja, tulevat takaisin valmiina villasukkalankana (sis. nylonia lisäämässä kulutuskestävyyttä). Lähinnä luonnonvalkoisena, mahdollisesti muutama kerä tummanharmaata. 8,50 € / vyyhti (sis. alv 23%)

Lihat

Teuraserät lähtevät kesän ja syksyn aikana. Lihat myydään varausperiaatteella. Myyntipakkausten koot joko puolikas- tai kokoruho, sis. mm. jauhelihaa, paistit, niska-ja selkäpalat, kyljyksiä. Vakuumipakattuna, säilyvät pitkään pakastimessa, ovat suoraan ruoanlaittovalmiita ja mahtuvat hienopaloittelun ja pakkaustavan ansiosta pieneenkin pakastimeen. Hinta 14,50 € / kg (sis. alv 13 %).

Lampaamme syövät luomutuotettua rehua n. 80%. Lampaitamme ei lääkitä ennakkoon tai turhaan. Lisäksi mahdollisen sairauden aiheuttaman antibioottikuurin jälkeen noudatamme riittävän pitkää varoaikaa, pyrimme luomutuotannon vaatimuksiin eläinten pidossa, ruokinnassa ja lääkityksissä, mutta varsinaista Luomustatusta meillä ei ole mahdollista saada, sillä siihen edellytyksenä on oma rehuntuotanto, jota meillä ei ole, vaan ostamme ensiluokkaiset rehut tutuilta ja luotettavilta paikallisilta viljelijöiltä. Lampaidemme elinolosuhteet kuitenkin täyttävät ja jopa ylittävät luomuvaatimukset reilusti. Lampaanlihamme on siis ehdottomasti eettistä, turvallista ja puhdasta, kotimaista lähituotettua ruokaa parhaimmillaan!