Babette, ruskea suomenlampaamme synnytti viime lauantaina kaksi suloista uuhikaritsaa. Toinen on valkoinen, mutta toisen väristä jouduimme hieman kyselemään... Sillä on kuin ruosteen peittämä valkoinen villa, ja jalat ruskeat. Todella hieno väritys! Voisi kuulemma olla phaeomelanin punainen. Appaloosaksi ja Andalusiaksi nimeämämme karitsat jäävät molemmat kotiin. 3 vrk:n paino molemmilla 3 kg. Emä hoitaa pienokaisensa todella hienosti vaikka ensikko sekin. Meillä on mennyt kaikki kyllä liiankin hyvin näiden karitsointien suhteen, pitänee koputtaa puuta, 4 vielä jemmailee pienokaisia massussaan. :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lampaiden kerintä pitäisi aloittaa aivan lähipäivinä, näyttää forecan sääennuste sen verran helteisiä (+6 astetta) lukemia, että alkaa mammoilla paksu villakerros pian kutittamaan niin että täytyy suoda niille helpotus. Villaa ei tule ulos myyntiin ollenkaan, mutta myöhemmin sitä on saatavana valmiina lankana, ja MILLAISENA lankana...odotan todella innolla, mutta en paljasta vielä tämän enempää. :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tara tiibetinmastiffinpentu on alkanut opettelemaan olemaan iso tyttö, ja on nyt viettänyt ensimmäiset yönsä lampolassa "isoveikka" Toran kanssa. Nuo kaksi ovat valtavan söpö pari, yllätin ne tänään nukkumasta olkipaalien päältä aivan vierekkäin <3