Tässä pieni infopläjäys yhteydenotoista tänne meillepäin:

Puhelimitse minut tavoittaa parhaiten klo 14-21 (koskee kaikkia viikonpäiviä). Puheluihin vastaaminen ennen kello yhtä iltapäivällä on joskus suorastaan mahdoton tehtävä kun molemmat kädet ovat "sidottuina" joko ämpäreihin tai heinäpaaleihin. En ole saanut vielä aikaiseksi hankkia puhelinta johon voi yhdistää langattoman handsfreen...langallista nappikuuloketta kokeilin, mutta sain liian monta kertaa kipeästi korvilleni lammasmamman nykäistessä roikkuvista remeleistä. :) Kuitenkin kun eläinten kanssa puuhaileminen on lähes ympärivuorokautista työtä, ei vain aina ehdi tai pysty vastaamaan, ja koska tuntemattomiin numeroihin en yleensä soita takaisin, pyytäisinkin että mikäli en ehdi vastata puheluusi, jätäthän soittopyynnön joko vastaajaan tai tekstiviestitse, mielellään nimen, puhelinnumeron ja soittamasi aiheen kera (eli koskeeko lampaita, eläinsuojeluasioita, koiria...vai ihan jotain muuta). Otan varmasti tällöin yhteyttä takaisinpäin!

Tekstiviesti on suosikkiyhteydenpitotapani. Tekstiviestipeukaloni (heh) on harjaantunut tässä vuosien varrella niin nopeaksi, että vaikka en kaupassa ollessani kehtaa alkaa kailottamaan kuuluvalla äänelläni puhelimeen, tai kylässä ollessani keskenkaiken alkaa hölpötellä luuriin, nopean tekstiviestin ehtii aina lähettää :) Tekstiviesteihin tuntuu jotenkin voivan vastata helpommin ja nopeammin työn ja harrasteiden lomassa kuin puheluihin, joten jopa aamuisin minut tavoittaa kohtuudella tekstiviestein. Vastaan siis mielelläni tekstiviesteihin, ja jopa toivon yhteydenottoja tällä konstilla.

Sähköpostit luen päivittäin, ja pyrin vastaamaan niihin samantien. Mikäli et parin päivän sisään saa minulta vastausta, ota yhteyttä uudelleen, silloin voin melkein vannoa että posti ei ole löytänyt perille asti. Sähköposti on kätevä yhteydenpitoväline ei-niin-kiireellisissä asioissa, vaikka itse vastailenkin aina heti, en oleta tai odota että muut sitä yhtä tiuhaan käyttelisivät. Sähköpostiin ahtuu paljon asiaa ja raapustella voi vaikka keskellä yötä :) Ja saa kuvia liitteeksi ja muuta mukavaa. Eli ehdottomasti myös sähköposti on aivan hyvä kanava tavoitella minua silloin kun ei aivan hengenhätä ole kysymyksessä. :)

*Kop kop* Vaikka vanhan ajan ystävällinen ja leppoisa meininki jolloin sokeria haettiin lainaan naapurin ovelta onkin mukavankuuloinen asia, meillä on kuitenkin turvallisuussyistä vaatimus, että meille ei saa niinsanotusti lompsia pirttiin ilman että tulosta on ennalta sovittu. Edes pihalle tai varsinkaan laitumille tai lampolaan. Meillä on kolme voimakkaan vartiointivietin omaavaa koiraa (joista kaksi on kesäisin eläinten kanssa laitumella), ja koska eläinten kanssa olemme ja elämme siinä uskossa ja oletuksessa että olemme pihallamme, talossamme tai lampolassamme ihan keskenämme, voisi yllättävä vierailu aiheuttaa tulijalle jopa vaaratilanteita. Tai vaihtoehtoisesti eläimille. Joskus olen kauhulla kuvitellut mitä tapahtuisi jos iltapuuhien aikaan mastiffiemme kanssa navetassa touhutessa sinne pölähtäisikin joku kysymään että saako tulla eläimiä katsomaan...hän näkisi koirat silloin kyllä niin läheltä että riittäisi pitkäksi aikaa. Ja kesäaikaan pelkään aina että auto kaartaa pihaan juuri kun olemme vaikkapa siirtämässä lammaskatrasta. Eli olette ehdottomasti lämpimästi meille tervetulleita, mutta siitä on myös ehdottomasti sovittava etukäteen! :)